Fruit

I like kiwi, and I really want kiwi, but I know that when I get kiwi, it won't be as fun anymore. Kiwi actually makes my mouth itch and it's very cumbersome to eat. You usually need a knife, and a spoon, and some tissues (if not a plate, too). All of these accessories just for a fruit.

Of course, all of this stuff which is inevitable and annoying doesn't stop me from wanting the kiwi, even if I have to put in time and effort to get it.

Give me kiwi!

19 comments:

esoterisk said...

Haha, vadå I-lands problem?

Noterbart är även det faktum att ananas har samma effekt på mig. Börjar att klia runt keffen efteråt.

Anonymous said...

Verkligen i-landsproblem. För det är frukten som är i fokus här. Ja.

Ja, jävla idiotiska frukt!

Chris said...

Dina rosenröda kinder, din sockersöta mun, har lagt på mitt hjärta en börda så tung. Den bördan får jag bära, och släpa för dig. Så länge som blodet är varmer uti mig!

Unblocka mig för guds skull, annars ringer jag KGB och avslöjar VÄLDIGT känslig information om dig!

anonym said...

.räveg dem satujks röb sreklats ammuD

Anonymous said...

*aMssrera idan ötas ukolr*

Anonymous said...

Kan inte ni adda varandra på MSN och tjafsa där?

Christian, sluta perva dig för en gångs skull.

C said...

Jävlar, krypterade du _upp_ den där texten?!
Shit alltså, fattar att du fick studsa ett år i skolan. :O

Anonymous said...

ud msteå nnuka ttiha nongå nnana tat nklaul i ndia ördamrm. ärn ne urdb olbkcra en örm anm ines...

Tonårstestosteron said...

Det känns förjävla fint att man lyckas reta gallfeber på folk på de mest irrationella sätt *stolt* :D

Du kan vara lugn, bubben. Jag har inga som helst ambitioner att stjäla den skimrande tennisgudinnan från dig. Go at it, do your best. Bjud hem på latte, prata livet. Kommer säkert funka skitbra =)

Anonymous said...

Ni är så söta, båda två. Jag vetefan vem jag ska välja.

"Oh, the angst" som en av mina kompisar brukar säga, lite förlöjligande.

anonym said...

Välj inte mig. Jag vill inte.
Välj inte någon annan heller för han vill inte. Sluta förlöjliga din tid.

Inskränkta människor som du som inte klarar av att svara på mina påhopp med lika precisa och tillräckliga påhopp är enbart katastrofalt löjliga i och med att de börjar skriva saker som "bubben". Då kan man lika gärna ge tio chimpanser med palestinasjalar varsit tangentbord och låta stämningen bli lika god som på Aftonbladets redaktion. Det jag försöker ha sagt är att du håller en ofantligt låg nivå på ditt smicker, dina svar på inlägg och annat som endast en man med extremt vanplacerade ögon skulle kunna uppbåda.

Nej, nu är det monogami FTW. Nu går jag för att inte återkomma på den här sidan. Lev i eran värld, lev i den på de lyckligaste av vis men sälj inte eran tid för billigt till folk som ändå inte värderar den till rätt pris.

Chris said...

Hahaha, det här blir bara bättre och bättre ju :D

Jag blir faktiskt lite sårad nu måste jag tillstå, för även om jag naturligtvis inte är i närheten av att kunna prestera lika "tillräckliga och precisa" påhopp som du, så tycker jag ändå att jag åtminstone förtjänat en kram för att jag gjorde mitt bästa!

Sen tror jag att jag slutligen även kommit till insikt angående smickerbiten. Jag har verkligen gjort mitt yttersta för att få Marina att tycka om mig. Jag har kombinerat lite ytligt skämtande med försök till mer djupsinniga skojsigheter, men inser nu att nivån helt enkelt var för låg för att jag skulle ha någon realistisk chans att på allvar vinna hennes gunst.

Jag måste hur som helst, från djupet av mitt hjärta, tack dig för att du tog dig tid och berikade mig med dina klarsynta, skarpa kommentarer - jag har helt klart lärt mig något och känner mig redo att ge mig ut i stora världen som en lite mer fullkomlig människa än förr!

Anonymous said...

Tack, Christian :)

Flaky said...

whats going on?

Anonymous said...

Some hating, some ridiculing, some joking and more mocking

Flaky said...

have u got boy trouble?

sophie said...

vart är pekka?!

Anonymous said...

I have no boy trouble at all! Come on, can't you read :P The only one taking this seriously is Pekka.

Sophie - han syntes på GLTK idag. Du verkar tro att alla har försvunnit, men egentligen är det enbart för att du sitter hemma och degar hela dagarna och inte orkar ta dig upp till gymmet och se att folk faktiskt fortsätter med livet ><

Chris said...

Så nu får jag höra att ingen utom Pekka tar mig på allvar dessutom.. känner mig rätt sårad nu, vet inte hur mkt mer jag klarar, faktiskt.

Kanske skulle vässa pennkniven och börja skära mig igen *grunnar*
Är väl ändå ingen som bryr sig... :(