Ugly girls

Why are 90% of all the punk/alternative girls ugly? Or did they become punk/alternative because they are so goddamn repulsive?

Them and their stupid black eyeliner, black "skinny jeans" (even though most of them either have deformed legs or are fat), unbelievably ugly hair and accessories that are meant to be unique but in reality are exactly the same in their noncomformist, wannabe-independent haze.

God, I detest you. And excuse the generalisation, but I can't help it. You're no better than the girls you usually call "bimbos" - you look like you were made of the same defect mould, 90% of you.

Or wait, 99.9%.

13 comments:

esoterisk said...

Jag har i hela mitt liv velat skriva något sådant om de semikommunistiska små asen. Jag har dock inte fått tummen ur arslet. Bra jobbat älskling :)

Anonymous said...

Tack, gubben ><

Semikommunisktiska? Du relaterar ALLT till politik.

Christian said...

Haha! Ja nu fick du till det igen!
Jag tycker det är fasansfullt med folk som "sticker ut" på ett såntdär normerat sätt och tror att det gör dem originella.

Jag drömde om dig inatt också, förresten. Jag tror jag är kär!

Anonymous said...

...Hjälp! ><

Men kul att alla håller med mig. Jag kanske borde börja med att skriva lite mer kontroversiella saker så jag får till lite bråk.

Christian said...

Tjaa. Haka på till Arvika-festivalen i sommar och kör den attityden så ska du nog få se på bråk :D

Fan vad jag har börjat kommentera i din blogg nu då.

esoterisk said...

Kom till Kuggnäs så får ni nog se på annat om det nu skall låta så...

Carl-Magnus (ja, vi har träffats) said...

Jag kan inte riktigt säga att jag håller med, om du går till alternativa ställen som Monochrome och der Bunker kommer du kunna stöta på en hel del tjejer som ser ut såhär:
Nocturnel models

...vilket kanske till viss del beror på att många av de modellerna är stammisar på Mono och Bunker :P
(Men sen så rör jag mig mest i alternativmode-kretsar, när det gäller alternativfjortisar à la Vasaparken så finns det en viss sanning i det du skrev)

Anonymous said...

Varför har du stavat "nocturnal" fel? Är det någon ordlek som jag inte är insatt i?

Och jaaa, modeller är just modeller för att de ser bra ut. (Fast det förstår du väl utan att jag pekar ut det) Jag pratar om just de människor som det vimlar av i staden, fula jävla felmakeade tjejer.

Kan inte du också ta tag i det och påminna mig om vilket sammanhang vi träffades i?

Carl-Magnus said...

Nocturnal stavade jag fel för att jag hade för bråttom helt enkelt, sorry.

Jo, jag förstod att du syftade på dem egentligen, men som sagt så finns det väldigt många tjejer som liknar de modellerna på Monochrome och liknande ställen. De tjejerna är dock äldre och hänger inte i parker, köpcentrum och liknande, så därför märker man som icke-alternativ inte av dem lika mycket (men de drar ner "fulhetsandelen" bland alternativa tjejer en hel del).

Sure, senaste gången vi träffades var väl när Jennie ville se Picasso-utställningen på konstmuseet.

Anonymous said...

Jahaa nu kommer jag ihåg =)

Och jo, du har rätt. Skillnaden är väl att jag hänger mest i stan och inte på sådana sofistikerade, äldre ställen, som du verkar göra ><.

Knarcus said...

Hahaha, seriöst. Fy fan du är fördomsfull.

Jaja, väx upp. Och ta upp något kontroversiellt som politik. Och försök att acceptera annat folk också..

Chris said...

Äh, jag tycker hon har helt rätt.
"Felmake:ad" är rätt ord.
Det är lite som för några år sen när det fanns en uppsjö tjejer med ordentliga ölmagar som bestämt skulle envisas med att ha supertighta visa-magen-tröjor och på så sätt lyckades se ut som vandrande bratwursts i för tight skinn som spruckit och inducerat läckage.

Det är som att folk satt sig ned och tänkt "Okej, vad är det mest opassande jag öht kan tänka mig att ha på mig?" :P

Anonymous said...

knarcus - Fördomsfull, hur menar du? Jag har inte dragit några betydelsefulla slutsatser av deras utseende/sätt att vara/något ytligt. Jag har bara sagt att de är fula. Och detta är ingen fördom, det är en generalisering. Jag har sett många sådana tjejer, och i min mening är minst 90% av dem fula.

Fördomsfull my fucking ass.

Chris - ja för fan, det där kommer jag ihåg :D